Stjernetegnet: Løven (Leo)

Løven (på latin Leo) er et stjernetegn og et stjernebilde. Personer som er født i perioden 23. juli – 22. august er født i Løvens tegn.

Nøkkelord
«jeg vil». Sjenerøse, stolte, teatrale, lidenskapelig, sol, lys, kingly, kraftig, elsker oppmerksomhet, dramatiske, uavhengig, edle, kreativ, leder. Kan være arrogante, bossy, boastful, egotistic, snobbet.

Kjente personer født i løvens stjernetegn
• Neil Armstrong, amerikansk astronaut, første mennesket på månen (5. august)
• Louis Armstrong, amerikansk jazzmusiker og sangere (4. august).
• Antonio Banderas, spansk-amerikansk skuespiller (10. august).
• Fidel Castro, kubansk leder og revolusjonær (13. august).
• Bill Clinton, amerikansk president 1993–2001 (19. august).
• Robert De Niro, amerikansk skuespiller (17. august).
• Woody Harrelson, amerikansk skuespiller (23. juli).
• Alfred Hitchcock, britisk-amerikansk filmregissør (13. august).
• Dustin Hoffman, amerikansk skuespiller (8. august).
• Mick Jagger, britisk rocksartist (26. juli).
• Jacqueline Kennedy Onassis, amerikansk førstedame (28. juli).
• Stanley Kubrick, amerikansk filmregissør (26. juli).
• Madonna, amerikansk sanger (16. august).
• Benito Mussolini, italiensk diktator (29. juli).
• Napoleon I Bonaparte, fransk keiser og general (15. august).
• Roman Polanski, polsk-fransk filmregissør (18. august).
• Robert Redford, amerikansk skuespiller og filmregissør (18. august).
• Arnold Schwarzenegger, østerriksk-amerikansk skuespiller og guvernør (30. juli).
• Andy Warhol, amerikansk kunstner (6. august).
• Dani Filth, britisk artisk(Cradle of Filth) (25. juli)Star sign
Aviser har ofte astrologi spalter som har til hensikt å gi veiledning om hva som kan skje i dag i forhold til tegn på dyrekretsen som inkluderte sola når personen er født. Astrologer referere til denne som «sun sign», men det er ofte vanlig kalt «star sign». Disse anslagene er vage og generelle, så at selv praktiserende Astrologer vurdere dem i liten eller ingen verdi. Eksperimenter har vist at når folk er vist en avis Horoskop for egen signere sammen med en avis Horoskop for en annen signere de dømme dem til å være like nøyaktig på gjennomsnittet. Professional Astrologer hevder at en mer fullstendig, tilpasset Horoskop er mer effektivt, men kritikere hevder at dette ikke er tilfelle.

Vestlige astrologi
Det er to leire tankefridom blant vestlige Astrologer om «utgangspunkt», 0 grader Væren i dyrekretsen. Sidereal astrologi mener at startpunktet er ved en bestemt fast posisjon i bakgrunnen av stjerner, mens tropisk astrologi (som er adoptert av de fleste vestlige Astrologer) mener at utgangspunktet er når posisjonen til søndag mot bakgrunnen av stjerner faller sammen med den nordlige halvkule Vernal jevndøgn (dvs. når solen posisjon mot himmelen krysser over fra den sørlige halvkule til den nordlige halvkule) hvert år. I praksis, i de fleste vestlige astrologi koblingen mellom dyrekretsen tegn og himmelen Constellation som tar sitt navn har blitt ødelagt, mens Sidereal astrologi det gjenstår av overordnede betydning.

Som jorden spinner på sin akse, den «wobbles» som et topp, forårsaker Vernal jevndøgn å flytte gradvis bakover mot star bakgrunn, (et fenomen som kalles Precession av equinoxes) med en hastighet på ca 30 grader (en Zodiacal sign lengde) hvert 2160 år. Således to zodiacs ville bli justert bare én gang hvert 26.000 år, og var på linje omtrent 2000 år siden når dyrekretsen ble opprinnelig etablert. Dette fenomenet gir oss det konseptuelle grunnlaget for Age of Aquarius, hvis «gryende» faller sammen med bevegelse av Vernal jevndøgn over cusp fra Fiskene til Aquarius i star bakgrunnen.

Planeter
I moderne vestlig astrologi planetene representerer grunnleggende stasjoner eller impulser i menneskets psyke. Disse planetene avvike fra definisjonen av en planet i astronomi ved at solen, månen, og nylig, Pluto og Ceres (betraktes som dverg planetene i astronomi), er alle regnet som planetene i forbindelse med astrologi. Hver planet er også sies å være det hersker over en eller to dyrekretsen tegn, på grunnlag av en likhet eller sympati mellom planeten og signere. De tre moderne planetene har hver fått rulership av en dyrekretsen tegn ved Astrologer og Ceres har vært foreslått som hersker over Jomfruen.

Klassiske planeter
Dette er de syv himmelske legemer kjent for ancients og antas å representere de syv grunnleggende stasjoner i hver enkelt (solen og månen, også kjent som «lys», er inkludert i denne vurderingen sammen planetene). Astrologer samtale Mercury, Venus og Mars de personlige planeter ‘, som de representerer den mest umiddelbare stasjoner. The ‘lys’ symbolisere henholdsvis den eksistensielle og sensitive grunnleggende av individualitet. Jupiter og Saturn, inntil ganske nylig de to lengst planetene, representerer aspekter ved de enkelte virke som en del av samfunnet.

Solen: Personlig styrke, vitalitet og prestasjon, ledelse kvaliteter, makt og myndighet, behovet for å uttrykke seg; kreativitet, parenthood, (spesielt farskap), behovet for anerkjennelse, esteem og personlige stolthet. Linjal av dyrekretsen tegn Leo

Månen: Inner følelse, humør, vaner, er bevisstløs, pleie og parenthood (spesielt morskap), femininitet, hjem og familieliv generelt, instinktive reaksjoner til liv, behovet for emosjonell sikkerhet og sikkerhet. Linjal av dyrekretsen tegn Cancer.

Kvikksølv: mentalitet, kommunikasjon (spesielt for korte avstander), tankesett, undervisning, opplæring og grunnleggende utdannelse, litterære pursuits, den umiddelbare omgivelser eller nabolaget, kapasitet til å være logisk, frittliggende og rasjonell. Linjal av dyrekretsen tegnene Gemini og Virgo.

Venus: Relasjoner og partnerskap av alle slag, romantisk kjærlighet, begjær for skjønnhet, harmoni og samarbeid, personlig komfort og eiendeler, kunst, mote og sosiale liv. Linjal av dyrekretsen tegn Tyren og Vekten.

Mars: Urge for handling, personlig energi og stasjonen, pågåenhet og aggresjon, seksualitet og lidenskaper. Idrett, fysisk aktivitet og konkurranse. Linjal av dyrekretsen tegn Væren og tradisjonell hersker av dyrekretsen tegn Scorpio.

Jupiter: Personlig vekst og ekspansjon, ambisjoner, ønske om frihet, følelse av rettferdighet og moral, religion, filosofi, høyere utdanning, loven lang avstand kommunikasjon i bedriftsklassen, risiko tar og gambling. Linjal av dyrekretsen tegn Skytten og tradisjonell hersker av dyrekretsen tegn Fiskene.

Saturn: Personlig begrensninger og struktur, følelse av ansvar, ambisjoner, karriere, autoritet og hierarki, alvorlige tenkte bekymring for harde realiteter liv, evne til hardt arbeid, disiplin av seg selv og andre, fasthet og pålitelighet, evne til å håndtere sykdom og vanskeligheter i livet. Linjal av dyrekretsen tegn Steinbukken og tradisjonell hersker av dyrekretsen tegn Aquarius.

Modern planeter
Disse planetene oppdaget i moderne tid, som har blitt tildelt betydninger av Western Astrologer. Bortsett Ceres, som er regnet som en «personlig» planet pga rotasjon og nærhet, de tre andre anses som «upersonlig» planetene representerer bred trender og impulser i samfunnet i stedet for den enkelte.

Uranus: opprør og unconventionality, bryte ned gamle strukturer, nye måter å tenke og handle, innovasjon og oppfinnelse, idealisme og progressive trodde, klubber, foreninger, humanitære organisasjoner, politiske bevegelser, må være unikt, uvanlige, ønske om enkelte selv uttrykk og uavhengighet. Linjal av dyrekretsen tegn Aquarius.

Neptune: Mystisisme, transcendence, synsk impulser, følelser av sensitivitet og empati, omsorg for syke, er mentalt syk, dyr, veldedighetsorganisasjoner, religiøse institusjoner, sykehus, fengsler, tilbaketrekning fra samfunnet, kunstnerisk inspirasjon, åndelighet, sårbarhet for narkotika. Linjal av dyrekretsen tegn Fiskene.

Pluto: Transformasjon og fornyelse av personens liv, begynnelse og slutt av faser av livet, sex, død, spørsmål om makt og kontroll, avsløre skjulte hemmelighetene, big business, politi, detektiv og hemmelige tjenester, kirurgi, gruvedrift, ekstreme rikdom og fattigdom. Linjal av dyrekretsen tegn Scorpio.

Ceres: Women’s uavhengighet, klimaks endringer, innfødt må føle elsket og nurtured, den reproduktive problemer av en voksen kvinne, graviditet og gestation, familie obligasjoner og relasjoner. For noen Astrologer er herskeren av dyrekretsen tegn Virgo.

Månens faser (noder)
Også viktig i astrologi er månens noder. [4] noder er hvor månens bane krysser ecliptic. Nord-node markerer stedet hvor månen krysser fra Sør til Nord (eller opp), mens Sør-node markerer hvor månen krysser fra nord til sør (eller ned). Mens de er ikke behandlet av Western Astrologer å være en viktig faktor som hver av planetene, de er tenkt å markere sensitive områder som er verdt å ta hensyn til.

North eller stigende Node: The North node har en tendens til å være nyttig i sin virkning, ikke ulikt planeten Jupiter, og en mulig kilde for å hente noen fordel.

Sør eller synkende Node: The South node har en tendens til å bli noe skadelig i sin virkning, ikke ulikt planeten Saturn, og en mulig kilde for tapping av energi fra personen. Det kan tyde på innsats eller ofre kreves.

Horoskop
Vestlig astrologi er basert hovedsakelig på bygging av Horoskop, som er et kart eller diagram over himmelen på et bestemt tidspunkt. I det øyeblikket valgt er begynnelsen av eksistensen av emnet for Horoskop, som det antas at faget vil føre med seg mønster av himmelen fra det øyeblikk gjennom hele livet. Den vanligste formen for Horoskop er fødsels-diagram basert på øyeblikk av en persons fødselen, men i teorien en Horoskop kan trekkes opp på begynnelsen av noe, fra en forretning bedriften til grunnlaget for en nasjonalstat.

Tolking
I Vest horoscopic astrologi tolkningen av en Horoskop er underlagt:

• Plasseringen av planetene i astrologiske skiltene av dyrekretsen,
• Plasseringen av planetene i hus av Horoskop,
• Plasseringen av den primære vinkler av Horoskop, nemlig horisonten line (kalles ascendant / etterkommer aksen), og de viktigste vertikale linjen (kalles senit / midheaven og nadir / imum coeli aksen)
• Kameravinklene dannet av planetene i forhold til hverandre, og den primære vinkler, kalt aspekter
• Plasseringen av utledet astronomiske enheter, for eksempel Lunar noder.
• Noen Astrologer bruker også plasseringen av ulike matematiske punkter som Arabic deler.

Den primære vinkler
Det er fire primære vinkler i Horoskop (skjønt det cusps av husene er ofte inkludert som en viktig vinkler av noen Astrologer).

Den ascendant eller stigende sign er den østlige punkt der ecliptic og horisonten overlappe. I løpet av en dag, på grunn av jordas rotasjon hele sirkelen av ecliptic passerer gjennom ascendant og vil frem med rundt 1 °. Dette gir oss begrepet stigende sign «, som er tegnet av dyrekretsen som er stigende i øst til det nøyaktige tidspunktet da Horoskop eller Natal chart beregnes. For å lage et Horoskop den ascendant er tradisjonelt plassert som venstre punktet i diagrammet. I de fleste hus systemer ascendant ligger på cusp av 1ste huset av Horoskop.

Den ascendant er generelt betraktet som den viktigste og personlig vinkel i Horoskop det enorme flertallet av Astrologer. Det betyr en person oppvåkning bevissthet, på samme måte som Sun’s opptreden på den østlige horisonten betyr begynnelsen på en ny dag. grunn til at ascendant er spesifikke for en bestemt tid og sted, det betyr den enkelte miljø og condition at en person mottar under oppveksten, og også i forhold til sin barndom. Derfor er ascendant er også bekymret for hvordan en person har lært å presentere ham eller henne selv til verden, spesielt i offentlig og upersonlig situasjoner.

Det motsatte punktet til ascendant i vest er etterkommer, som angir hvordan en person reagerer i relasjon med andre. Det viser også hva slags person vi trolig til å bli tiltrukket av, og vår evne til å danne romantiske vedlegg. I de fleste hus systemer etterkommer ligger på cusp av 7nde hus fra Horoskop.

Den midheaven eller medium coeli er punkt på ecliptic som er lengst over flyet i horisonten. For hendelser som forekommer der flyene av ecliptic og horisonten sammenfallende, den begrensende posisjon for disse punktene er plassert 90 ° fra ascendant. For Astrologer, den midheaven tradisjonelt indikerer en persons karriere, status, mål i livet, ambisjoner, offentlige omdømme, og livet mål. I kvadrant interne systemer midheaven ligger på cusp av 10. hus av Horoskop.

Det motsatte punktet til midheaven er kjent som imum coeli. For Astrologer det nadir eller IC tradisjonelt indikerer omstendigheter på begynnelsen og slutten av en persons liv, deres foreldre og foreldrenes hjem, og deres egne hjemlige liv. I kvadrant interne systemer Det ligger på cusp av 4de huset av Horoskop.

Husene
Utdypende artikkel: House (astrologi)
Den Horoskop er delt på Astrologer i tolv deler kalles hus. Husene av Horoskop tolkes som tolv forskjellige områder av livet eller aktivitet. Det finnes ulike måter å beregne hus i Horoskop eller fødsel diagram. Det er imidlertid ingen uenighet om sine meninger, og de tolv husene er vanligvis tolkes som følger:

1ste House: The selv, sitt utseende, kropp, fysiske kjennetegn etc. Ego. Starten på noe.

2dre Hus: Penger og eiendeler, verdier og prioriteringer. Vekst av noe.

3dje House: Kommunikasjon, søsken, naboer og nabolag saker, lokalt reiseliv og transport, utdanning, dagligdagse saker.

4de House: The hjem og familie, mor eller mor figur, omsorg for noen eller noe. Konservering. Begynnelsen og slutten av livet.

5te House: fornøyelser og fritid, ferier, spill og gambling. Barn. Kreativitet. Love saker og sex for moro enn et dypt forhold.

6te House: Arbeid, plikter og husarbeid. Arbeidsgiverne, arbeidstakerne og en jobb. Helse og velvære.

7nde House: Forhold, ekteskap og forretningsmessig partnerskap. Avtaler og traktater. Også åpne fiender og krig.

8nde House: Født og død, begynnelse og slutt. Seksuelle relasjoner og dypt forpliktet relasjoner av alle slag. Felles monies, skatt, legater, og bedriftens økonomi. Det okkulte og synsk saker.

9nde House: Utenlandske reiser og fremmede land og kulturer. Religion, lov og høyere utdanning. Alle ting som søker å utvide en opplevelse. Frihet.

10nde House: Mål og ambisjoner, retning i livet. Din status i samfunnet, din karriere. The house of kjendis.

11th House: Detached relasjoner som venner og bekjente. Grupper, klubber og foreninger, særlig med en veldedig eller humane mål.

12th House: Mystisisme, det okkulte, synsk saker. Places of Tilbaketrukkethet eksempel sykehus, fengsler og institusjoner. Retreat og refleksjon og selvtillit offer.
Mange moderne Astrologer antar at husene er knyttet til de tilsvarende tegnene, dvs. at det første huset har en naturlig tilhørighet med det første tegnet, Væren, og så videre.

Aspekter
Utdypende artikkel: Stjernetegn aspekter
Aspektene er kameravinklene planetene gjøre hverandre i Horoskop og også til ascendant, midheaven, etterkommer og nadir. Aspektene er målt ved vinkelformet langs den ecliptic i grader og minutter av himmelsk lengdegrad mellom to punkter, som sett fra jorden. [8] De indikerer knutepunkter i Horoskop hvor energiene involvert gis ekstra vekt. Jo mer nøyaktige vinkelen er, jo mer kraftige aspekt, men en innrømmelse av noen få grader hver side av aspektet kalles en kule er tillatt for tolkning. Følgende er aspekter for betydning

Conjunction 0 ° (ORB ± 8 °). Den forbindelse er et viktig punkt i diagrammet, som gir sterk vektlegging på planetene involvert. Planetene fungere sammen utenfor stimulans og handle på hverandre.

Motstanden 180 ° (ORB ± 8 °). Opposisjonen er veiledende av spenning, konflikt og konfrontasjon, på grunn av polaritet mellom de to elementene er involvert. Stress oppstår når en blir brukt over de andre, noe som forårsaket en ubalanse, men opposisjonen kan fungere godt hvis de to delene av aspektet er laget for å utfylle hverandre i en syntese.

Trine 120 ° (ORB ± 8 °). Den Trine indikerer harmoni og enkle uttrykk, med to elementer forsterker hverandre. Den Trine er en kilde til kunstneriske og kreative talent, men kan være en «linje av minste motstands vei» til en person med svak karakter.

Kvadrat 90 ° (ORB ± 8 °). Torget indikerer frustrasjon, inhibitions, avbrudd og indre konflikter, men kan bli en kilde til energi og aktivisering til en person fast bestemt på å overvinne begrensninger.

Sextile 60 ° (ORB ± 6 °). Den sextile ligner på Trine, men av mindre betydning. Det betyr enkel kommunikasjon mellom de to elementene er involvert, med kompatibilitet og harmoni mellom dem.

Quincunx 150 ° (ORB ± 3 °). Den quincunx indikerer problemer og stress, som følge av uforenlige elementer som blir tvunget sammen. Det kan bety et område av selvtillit forsømmelse i en persons liv (særlig helse), eller forpliktelser som blir tvunget på en person. Den quincunx kan variere fra små til ganske store i effekt.

Semisextile 30 ° (ORB ± 2 °). Slakt i kraft. Indikerer et område i livet hvor en bevisst innsats for å være positiv vil måtte gjøres.

Semisquare 45 ° (ORB ± 2 °). Indikerer noe vanskelige forhold. Tilsvarende gjelder for semisextile.

Sesquiquadrate 135 ° (ORB ± 2 °). Indikerer noe stressende forhold. Lik semisextile.

Quintile 72 ° (ORB ± 2 °). Slakt i kraft. Viser talent og vaguely heldige omstendigheter.

Biquintile 144 ° (ORB ± 2 °). Slakt i kraft. Viser talent og vaguely heldige omstendigheter.

Retrograde: En planet er retrograde når det synes å gå bakover på himmelen sett fra jorden, på grunn av en planet beveger raskere i forhold til den andre. Selv om det ikke er et aspekt, noen Astrologer mener at det bør inkluderes for vurdering i diagrammet. Planetene som er retrograde i Natal chart anses av dem for å være potensielle svake punkter.